• Јавете се за поддршка +86 15626227131
    +86 15692423732
    +86 181 4871 2942+86
×
Pandora Box 14 XIV 3390 in 1 Arcade Game Board
Pandora Box 14 XIV 3390 in 1 Arcade Game Board
Pandora Box 14 XIV 3390 in 1 Arcade Game Board
Pandora Box 14 XIV 3390 in 1 Arcade Game Board
Pandora Box 14 XIV 3390 in 1 Arcade Game Board
Pandora Box 14 XIV 3390 in 1 Arcade Game Board
Pandora Box 14 XIV 3390 во 1 Arcade Game Board

Зачувајте рекорд со високи резултати
Игри за брзо пребарување
Прилагодете ја тежината на играта
Пауза во функцијата на игри
Додадете повеќе игри
Have 3/4p games
Излез на VGA HDMI
Јазик:Кинески / англиски / корејски / јапонски / шпански
Функција на џојпад : поддршка за поврзување 1-4 USB џојпади

Детали за производот Повратни информации сега

Video Arcade Coin Operated Games Support 3 4 Players Pandoras 14 3390 во 1 Pandora Saga wifi 3d

 

3390 games(70*3г игри, have 3/4p games), Ве молиме оставете ја вашата е-адреса, ако ви требаат списоци со игри

Features of pandora box 14 3390 во 1:
Поддршка за поставување на играта по азбучен ред
Функцијата WIFI може да се поврзе со зачувувачот на пазарот на игри за да презема функции за пауза во игрите
Поддршка за додавање на игри FBA / MATE / N64 / PS / PSP преку USB диск
Поддржува брзо пребарување, класификација на симулаторот, класификација на типот на играта, неодамнешни игри.
Supported simulator:FBA08,FBA42-ORI,MAME37,MAME139,MAME78,FBA42,PS,N64,KOF2012,FBA42-FMY,FC,SFC,GBA,GBC,MD,WSC,PCE,DC,MAME19,MAME199

Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА