• Јавете се за поддршка +86 15626227131
    +86 15692423732
    +86 181 4871 2942+86
×
Pandora Box 9S 3160 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box 9S 3160 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box 9S 3160 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box 9S 3160 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box 9S 3160 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box 9S 3160 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box 9S 3160 во 1 Arcade Game Motherboard

Support 3 4 players
Search Game Function
Зачувајте рекорд со високи резултати
Adit game list
Game classification
Pause games function
Излез на VGA HDMI
Display resolution:1280*720, 1024*768, 640*480
Supports three languages:Chinese, Англиски,Korean

Детали за производот Повратни информации сега

Coin Operated Video Game Pandoras Box 9s 3160 во 1 New 2020 Consola Arcade Pandora Games 3d

3160 во 1 pandora 9s with 16 of 3d games, please leave your email address if you need game list

 

Feature of pandora bxox 9s:

Support 3 4 players
Search Game Function
Зачувајте рекорд со високи резултати
Adit game list
Game classification
Pause games function
Излез на VGA HDMI
Display resolution:1280*720, 1024*768, 640*480
Supports three languages:Chinese, Англиски,Korean

Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА