• Јавете се за поддршка +86 15626227131
    +86 15692423732
    +86 181 4871 2942+86
×
Pandora Box XIII 13 3360 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box XIII 13 3360 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box XIII 13 3360 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box XIII 13 3360 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box XIII 13 3360 in 1 Arcade Game Motherboard
Pandora Box XIII 13 3360 во 1 Arcade Game Motherboard

a.Save high score record

b.Fast search games

c.Adjust game difficultiy

d.Pause in games function

e.Add more games

f.Language:Кинески / англиски / корејски / јапонски / шпански

g.VGA HDMI output

Детали за производот Повратни информации сега

70pcs 3d maquinas de retro video games wifi 3d pandora box arcade

3360 games (70 3г игри), ако ви требаат списоци со игри, Ве молиме оставете ја вашата е-адреса

Features of pandora XIII 13 табла за аркадни игри:

a.Save high score record

b.Fast search games

c.Adjust game difficultiy

d.Pause in games function

e.Add more games

f.Language:Кинески / англиски / корејски / јапонски / шпански

g.VGA HDMI output

Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА