• Јавете се за поддршка +86 15626227131
    +86 15692423732
    +86 181 4871 2942+86
×
Pandora Saga Box 3333 in 1 Arcade Fighting Game Motherboard
Pandora Saga Box 3333 in 1 Arcade Fighting Game Motherboard
Pandora Saga Box 3333 in 1 Arcade Fighting Game Motherboard
Pandora Saga Box 3333 in 1 Arcade Fighting Game Motherboard
Pandora Saga Box 3333 in 1 Arcade Fighting Game Motherboard
Pandora Saga Box 3333 in 1 Arcade Fighting Game Motherboard
Pandora Saga Box 3333 во 1 Arcade Fighting Game Motherboard

♦Save high score record function(come on, play and break the record)
♦Support pause in games
♦Fast search games function
♦Simulator classification, класификација на типот на играта
♦Adjust game difficulty
♦Record recent played games
♦ Have 3 4 players games

Детали за производот Повратни информации сега

new arrival arcade multi game board 70*3d 3333 3d pandora saga jamma

3333 games(70*3г игри, 3/4p games), ако ви требаат списоци со игри, Ве молиме оставете ја вашата е-адреса

+86:
♦Save high score record function(come on, play and break the record)
♦Support pause in games
♦Fast search games function
♦Simulator classification, класификација на типот на играта
♦Adjust game difficulty
♦Record recent played games
♦ Have 3 4 players games

Испратете ни ја пораката до нас:
ИСТРАУВАЕ СЕГА
ИСТРАУВАЕ СЕГА