• Thirrni Mbështetjen +8615692423732

Lajmet e kompanisë

 • Historia e Lojërave Arcade

  Duke folur për historinë e lojrave Arcade, në krahasim me konsolat televizive, avantazhi më i madh i arkadave është ndjenja e pranisë dhe ndjenja e arritjes që mund të tërheqë shumicën e njerëzve për të parë në një sallë të vogël arkadash. Besoj se shumë miq të lindur në vitet 70 dhe 80 do të kenë shumë
  Lexo më shumë
 • Historia e makinave shitëse

  Makineritë e shitjes janë makina plotësisht automatike që përdorin detektorë parash për të tregtuar me klientët. Ato mund të ndihmojnë klientët të blejnë produkte të tilla si snacks, pijet, alkooli, cigare, dhe bileta llotarie (ndryshe nga dyqanet me arkëtarë). Isshtë një pajisje e përdorur zakonisht për automatizimin komercial. Nuk është i kufizuar nga koha dhe vendndodhja,...
  Lexo më shumë
 • Historia e lojrave Arcade

  Duke folur për lojërat Arcade, në krahasim me konsolat televizive, avantazhi më i madh i arkadave është ndjenja e pranisë dhe ndjenja e arritjes që mund të tërheqë shumicën e njerëzve për të parë në një sallë të vogël arkadash. Besoj se shumë miq të lindur në vitet 70 dhe 80 do të kenë shumë
  Lexo më shumë
 • Nga ato lojëra Arcade të qëndrueshme, sa keni luajtur? (Lojë Arcade)

  Me zhvillimin e kohërave, salla e lojërave Arcade që dikur përfaqësonte një epokë është zhdukur ngadalë nga vizioni i njerëzve dhe është zëvendësuar nga një lloj i ri i sallës së lojërave. Sidoqoftë, për ata që erdhën këtu në atë epokë, Akoma më mungojnë sallat e çrregullta të lojërave të së kaluarës. Tani, le të…
  Lexo më shumë
HULUMTIMI TANI