• Thirrni Mbështetjen +86 15626227131
    +86 15692423732

未分类

  • Historia e Lojërave Arcade

    Duke folur për historinë e lojrave Arcade, në krahasim me konsolat televizive, avantazhi më i madh i arkadave është ndjenja e pranisë dhe ndjenja e arritjes që mund të tërheqë shumicën e njerëzve për të parë në një sallë të vogël arkadash. Besoj se shumë miq të lindur në vitet 70 dhe 80 do të kenë shumë
    Lexo më shumë
HULUMTIMI TANI