• Thirrni Mbështetjen +86 15626227131
  +86 15692423732
  +86 181 4871 2942Si

Qendër personale

 • Vending machine summer power saving tips

  The arrival of the summer heat has brought a new energy to the streets and alleys that were affected by the epidemic. In the summer heat of the streets, "vending machines" have turned on their own air conditioning to cope with the hot weather. But in the summer, 24 hours…
  Lexo më shumë
 • What is the best place to place the vending machine?

  This is the biggest problem that plagues many vending machine operations, to operate a good vending machine, the location is very important, just like a restaurant needs a good location, operating a vending machine is also the point of success or failure. Find a good location I recommend paying attention…
  Lexo më shumë
 • Historia e makinave shitëse

  Makineritë e shitjes janë makina plotësisht automatike që përdorin detektorë parash për të tregtuar me klientët. Ato mund të ndihmojnë klientët të blejnë produkte të tilla si snacks, pijet, alkooli, cigare, dhe bileta llotarie (ndryshe nga dyqanet me arkëtarë). Isshtë një pajisje e përdorur zakonisht për automatizimin komercial. Nuk është i kufizuar nga koha dhe vendndodhja,...
  Lexo më shumë
1 faqe 1 të 1
HULUMTIMI TANI